6.5.2016

Värittelykurssin tuotos

I participated in a short stamp colouring class during a crafters' meeting, and learned to use turpentine with my Inktense-pencils. It allows you more time to work with the colours compared to using water, so it was certainly a useful hint. We also practiced colouring skin and hair and finding the shadows. With this card I'll take part in the Sir Stampalot challenge with the theme "Anything goes". The background was created with washi tape.

Osallistuin Askartelupirtillä ihanan Maikkiksen leimakuvien värittelykurssille, ja vaikka aika meni hurjan nopeasti, sain sieltä kuitenkin hyviä vinkkejä tärpätin ja stumppien käytöstä värien levittämisessä, ihon ja hiusten värittämisestä ja varjojen löytämisestä. Inktense-kynien kanssa olen aiemmin käyttänyt aina vettä, mutta tärpätti antaa reilusti enemmän aikaa pinnan työstämiseen, eikä se voimista väriä kerralla niin tummaksi kuin vesi, joten tämä oli ilman muuta hyödyllinen vinkki. Kiitos Maikkikselle kurssista!
Korttiin tehtiin nopea tausta washiteipeillä, ja väritetty kuva kiinnitettiin kohotarrapaloilla niiden päälle. Kotona lisäsin vielä stanssatun ympyrän yläkulmaan. Metallisen numeron voi vielä vaihtaa tarpeen mukaan. Kasi osui ensimmäisenä käteen. Reunoihin pyyhkäisin hopeanväristä mustetta.
Eroaako tämä nyt aiemmista värittelyistäni? Omasta mielestäni kyllä, koska olen yleensä aiemmin käyttänyt väriä jopa liikaa, ja nyt valoa jäi kuvaan enemmän. Lisäksi tässä hiukset on väritetty tussilla, koska se on nopea tapa saada hiukset aidonnäköisiksi. Saattaa olla, että joudun muutaman hiusväritussin kotiinkin hankkimaan! Lisäsin vähän Sticklesiä kukkien keskustoihin, ja korjailin tussisotkuja valkoisella geelikynällä.

3 kommenttia:

 1. A really pretty creation Sanna and a very eye catching design with the washi strips.

  It's lovely to see you at Stamping Sensations challenge, many thanks for joining in.

  I have some Tattered Lace candy here

  B x

  VastaaPoista
 2. What a sweet little card. Thanks for joining us at Stamping Sensations.
  Pinky

  VastaaPoista
 3. A sweet creation, Sanna! Thanks for joining us at Stamping sensations this month and good Luck!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!