15.5.2016

Rähjäromantiikkaa (shabby chic)

My interpretation of shabby chic for a vintage challenge. I love pastel colours and romantic style!

Tässä on näkemykseni shabby chic -tyylistä Koukussa kortteihin -vintagehaasteeseen nimeltä "Rähjäromantiikkaa". Tein DT-korttini Askartelupirtillä siellä mukana olleista materiaaleista. Rakastan romanttista tyyliä ja pastellivärejä, joten tässäkin kortissa on kyllä enemmän romantiikkaa kuin rähjää!
Vintagekuva ja yläreunan paperi ovat muistaakseni molemmat Pion Designin valmistamia, kuten myös toisen skräppipaperin reunasta leikkaamani perhossuikale. Alareunan ruusukuvioinen paperi on pienemmästä lehtiöstä. Kuvan alle laitoin sydänkakkupaperin ja päälle kaksi perhosta neljännestä kuviopaperista.
Perhosten siivet jätin koholleen. Tästä kuvasta näkyy hyvin valkoinen struktuuripasta, jota voitelin paperien reunoille. Sitä olisi voinut vaikka lisätä vielä kuvan reunoille ja kukkiinkin tuomaan lisää sitä haasteessa kaivattua rosoisuutta.
Valmisruusujen joukossa on muutama kieputeltu varsi, stanssattu kiekura, paidanripustusnauhasta solmittu rusetti ja valkoista verkkoa, jota saksin nauharuusunauhan reunoista sideharson puuttuessa. Pitsi oli alkuaan puhtaanvalkoista, joten sävytin sen sopivammaksi Old paper -musteella. Tervetuloa mukaan haasteeseen!

2 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!