23.5.2016

Punainen ylioppilaskortti pojalle

Another graduation card, with a Gelli Plate -printed background and a stamped Magnolia image. This is my participation for a challenge asking for strong colours.

Tässä Jehkotar Craft Challengen haasteeseen ylioppilaskortti "vahvoissa väreissä". Tausta on painettu Gelli Platella sähkökeskuskaavion päälle. Ornamenttikuvion painoin printtiin kohokuviointikansiolla. Värit eivät ole luonnossa ihan niin kirkkaat kuin kuvassa. Punainen on lähempänä viininpunaista kuin kirkkaanpunaista, vaikka kummankin punaista maalia on taustaan oranssin lisäksi käytetty.
Taustapaperin tekstit ja kaaviot kuultavat mielestäni hienosti maalien läpi. En lähtenyt upeaa taustaa peittämään sen enempää kuin lisäämällä Anun Putiikkien chipboard-tekstin ja nauhakujalävistimellä tehtyihin reikiin pujotetun mustavalkoisen nauhan. Onnittelutekstin väritin yo-lakin väreillä, eli yläosan gesson päälle valkoista akvarellimaalia töpöttäen ja alaosan mustalla musteella. Rajakohdasta tuli epäselvä maalarinteippisuojauksesta huolimatta, joten vedin siihen vielä viivan embossaustussilla, ja sulatin päälle valkoista, kimallerakeita sisältävää kohojauhetta.
Magnolian Edvinin värittelin Inktenseillä tärpätin avulla. Lakissa on valkoista geelikynää. Hahmo on kohotettu taustasta kohoteipillä.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!