5.6.2011

Eläinkortteja KK-haasteisiin

Edellisessä koukussa kortteihin -haasteessa tuli olla pääosassa eläin ja minä tein kortin Motivetin oravaleimakuvasta.
Leimakuva leimattu ruskealla ja väritetty akvarellikynillä. Soikio leikattu Fiskarsin Shapecutterilla. Ruskealla musteella tummensin kaikki papereitten reunat. Vasemmanpuoleinen taustapaperi on skräppipaperia ja oikeanpuoleinen paperikosta. Välissä oleva pilkkunauha ja alla oleva kukkanauha ovat Singaporen tuomisia. Lisäsin vielä ruskeita helmiä taustan kiekuroitten kärkiin.
Pupukortin tein uuden KK:n kesähaasteen luonnoksen mukaan. Keskipisteenä olevan The Hopper Familyn pakettikortin olen saanut Siskolta. Ympyräksi Shapecutterilla leikattu lilasininen ja vasemman reunan ruskea paperi ovat eri paperikoista, oikeanpuolimmaiset ovat skräppikartonkeja. Perhospaperissa on jo valmiiksi kultaisia kimaltavia kohopisteitä, joten oli luonnollista laittaa luonnoksessa ylänurkkaan merkittyihin pisteisiin kullanväriset timantit. Nuottipaperin päälle puolestaan laitoin valkoisia kangasnauhasta leikattuja kukkia. Samanlainen, mutta punainen kukka on tekstitagissa. Vasemman reunan kukkasissa on ruusut ja haaraniittikukat keskellä. Vasempaan yläkulmaan lisäsin vielä luonnoksesta poiketen pienen perhosen, jonka lävistin nuottikuultopaperista.
Lila nauha oli ensiksi omaan silmääni liian kapea, joten liimasin sen molemmin puolin Eurokankaan pitsiä. Tekstitagin stanssasin Big Shotilla, vanhensin musteella ja kirjoitin kirjainleimasimilla. Kaikkien papereitten reunat on taas käsitelty ruskealla musteella. Tästä kortista pidän itse paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!