24.6.2011

Tekniikkakymppi #8

Tässä on maratonin viimeinen rutistus, eli Koukussa kortteihin Tekniikkakympin viimeinen taittelumalli täältä.
Lopputuloksesta ei taida huomatakaan, miten paljon tämän kortin tekeminen vastusti! Alkuun yritin tehdä korttia pelkästään kuultopaperista, mutta se alkoikin repeillä nuuttausten kohdalta. Tämän kortin tein sitten niin pienessä koossa, että Fiskarsin boordilävistäjä haukkasi reunoista suhteessa liian ison osan. En myöskään osannut kohdistaa lävistäjää kulmissa (se kai on muistaakseni mahdollista), joten päällä näkyviin kulmiin täytyi laittaa päälle korjauspalat toisesta paperista. Sen reunat leikkasin vanhimmilla kuviosaksillani, joiden en muistanut olevan myös huonoimmat, joten jouduin korjailemaan leikkuujälkeä tavallisilla saksilla...
Mutta lopputuloksesta kolmine kuviopapereineen ja kukkineen tuli ihan nätti, joten mitäpä tässä valittamaan. Kukan lehdet taittelin itse paperista. Kukkavyön saa ujutettua pois kortin keskeltä, jolloin kortti aukeaa tällaiseksi:
Laitoin sitten sitä ruusuista kuultopaperia tänne kortin sisään. Ei se kauheasti haittaa, vaikka isojen kolmioiden kärjet tulevat nyt yli tuon kuvioreunan. Itse asiassa minun pitäisi varmaan väittää, että niin oli tarkoituskin. Spellbindersin stanssilla tehty tekstitila kortin pohjalla odottaa vielä sisältöään. Kuvitellaan, että siellä toivotetaan Oikein hyvää juhannusta kaikille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!