9.6.2011

Tekniikkakymppi #4

Tämä oli kiva taittelumalli: diamond fold card.
Kortin keskiosa seisoo kärjellään, joten siihen sopi hienosti Lili of the Valleyn kukkaleima, jolla olin tähän mennessä koristellut vain korttien taustoja ja sisäsivuja. Nyt embossasin leimakuvan hopeanvärisellä kohojauheella, väritin Inktenseillä ja koristelin timanteilla. Paperin reunat värjäsin punaisella musteella ja kulmiin kiinnitin ääriviivatarrat.
Siivekkeissä on siivekkäitä, eli hopeisella musteella leimatut perhoset, jotka väritin samoilla sävyillä kuin kukan. Perhosten vartaloihin liimasin hopeanvärisiä mikrohelmiä. Harmi vain, että uusi kameramme jättää nuo kauempana olevat kohdat ihan epäselviksi. Valkoinen paperi on kohoruutupintaista, ja sille pystyy hyvin kirjoittamaan tulevat terveiset. Reunat koristelin Fiskarsin boordilävistimellä ja leveällä punaisella nauhalla, jota sain Jasun blogiarvontavoitosta.
Käyttämäni korttikartonki on tummansinistä, kuten sivusta otetusta kuvasta näkyy. Taitaa muutenkin olla jokin sininen kausi kortteilussa meneillään. Johtuneeko helteestä?

2 kommenttia:

  1. Kiitos osallistumisesta blogini arvontaan! Pöllökorttisi oli suloinen ja hauska :) Tämä uusin taittelukortti on herkullinen , jotenkin itämäinen tunnelma!

    VastaaPoista
  2. Hei Sanna! Onnetar suosi Sinua blogini arvonnassa! Ilmoitatko osoittesi, niin laitan paketin tulemaan sinnepäin! Sähköpostiosoitteeni on blogini oikeassa yläkulmassa. Terv. Eldanka

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!