26.6.2011

Kukkakortteja

Koukussa kortteihin- sivuston kesähaasteeseen juhannustaiat mielessä 7 kukan kortti.
Näitä kapeita pitkulaisia korttipohjia en ole aiemmin osannut käyttää mihinkään. Niitä oli muutama erivärinen Vapaavalinnasta tarjouksesta ostamassani korttipakkauksessa. Nyt kokosin korttiin kimpun erivärisiä ja -kokoisia kukkia, osa valmiita, osa lävistettyjä. Keskustoiksi laitoin peilipaljetin, haaraniittejä, napin, heteitä, silkkikukan ja Stickles-kimalletta. Taustalla valmiita ja stanssattuja lehtiä sekä irtovarsia ja kiinnikkeenä rusetille solmittu nauha.
Nykyään tulen tosi harvoin tehneeksi korttia pelkillä kukkasilla, mutta olen itse asiassa aloittanut kortintekijäurani kukkakimppukorteilla. Taisin myydä elämäni ensimmäisen kortin vuonna 1993, ja siinä oli kukkakimppu. Valmiskukkien ja lävistäjien puutteessa leikkasin silloin kukkien kaikki osat yksitellen värillisistä papereista. Enää ei taitaisi viitseliäisyys riittää moiseen!
Toisen version tein keltaiselle pohjalle. Nyt ei kukkalajeja ole ihan seitsemää erilaista, mutta muuten samaan tapaan kasattu kimppu. Näitä oli ihan piristävää tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!