16.6.2011

Tekniikkakymppi # 6

Nyt on vuorossa waterfall card eli putouskortti. Tuumilla mittaamiseen kesti jonkin aikaa totutella, mutta aika hauskan efektin tällä saa aikaan!
Suljettuna kortti näyttää vähän hassulta, kun kuvakerrokset ovat päällekkäin, mutta koetin välttää sitä leimaamalla osia samasta kuvasta moneen kertaan limittäin. Noita itämaisia akryylileimoja ostin setin puoleen hintaan Sinellistä maanantaina. Taustalle tietysti Singaporesta tuotuja japanilaista paperia ja kiinalaisella kirjoituksella koristeltua nauhaa. Nauhasuikale on kortissa kiinni kullanvärisillä sirkkarenkailla ja vetoluiskan sirkkarenkaaseen laitoin vetonauhaksi mustia heteitä.
Kun luiskasta vedetään, kuvasivut paljastuvat ja piiloutuvat yksi kerrallaan. Tuo kirsikkapuun (?) oksa on mielestäni tosi kaunis. En halunnut mitään värejä noihin kuvasivuihin, kun niitä on kortissa riittävästi ilmankin. Tätä kuvaa katsellessa näyttää tuo vetoluiska aika yksitoikkoiselta, joten taidan leimata siihenkin vielä kirsikanoksan. Kärjen pyöristämiseen käytin taas kerran Tiimarin kulmaleikkuria.
Kun viimeinenkin kuva on vedetty esiin, paljastuu luiskaan kultaisella kohojauheella leimattu teksti.
Yksi ohjevideo tähän tekniikkaan on täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!