9.6.2011

Hääkortteja tulevaksi lauantaiksi

Tällä kortilla osallistun Pämpän kesäkuun korttikisaan, jossa piti olla hääkortti ja leimailua...
"Mitä leimailua?" saatatte ehkä kysyä. No kyllä tuonne kortin alalaitaan ruusukuultopaperin alle on leimattu irtokirjaimilla sana "Maljanne". Korttitilauksessa toivottiin nimittäin kilisteleviä shamppanjalaseja ja niitä löytyy tuosta suikaleesta Sinellistä ostamaani hologrammikartonkia. Kullanvärinen punottu nauha on Singaporesta, kuten myös kuvassa hädin tuskin erottuvat läpikuultavat lehdet kukan ympärillä, Priman isosta timanttikiekurasta leikattu kiekura ja kukassa keskimmäisenä oleva sifonkiruusu. Ulommat paperiset terälehdet ovat Priman ja kankaiset Siskolta. Tiimarin hääpari medaljongissa ja pari kullanväristä kukan muotoista sirkkarengasta viimeistelevät kortin.
Seuraava ihan erilainen kortti on menossa samoihin häihin, kuten myös kaksi aiemmin esiteltyä tekelettäni:
Tällä osallistun Koukussa kortteihin -yhteisön kesähaasteeseen aiheella "kesän juhlat". Jälkikäteen ajateltuna tämän olisi tietysti voinut laittaa tuohon leimailuhaasteeseen ja ylemmän KK:hon, mutta myöhäistä enää katua.
Leimakuva on Motivetin ja kuvastaa hyvin kyseistä hääparia. Jääkuvioinen paperi taustassa viittaa sulhasen kiekkoiluun ja kukkaset kuvastavat morsiamen nimeä. Kuvan yläpuolella on valkoinen nauha, johon laitetussa rusetissa roikkuu metalliketjusta muovilätkään kiinnittämäni kimalteleva sydän. Alalaidassa on valkoisen pitsin päällä vaaleansinistä kukkanauhaa ja isompi sinivalkoinen kukka. Jalustan taustalla on Tiimarin sinertävää skräppipaperia ja Fiskarsin boordilävitäjällä koristeltu tekstipaperi. "Sydämelliset onnittelut" on Taitotaivaan tekstileima, ja hääparin nimet leimasin yksitellen irtokirjaimilla. Sydänleimat tasapainottavat kokonaisuutta.
Paljon onnellisia tulevia vuosia lauantain hääparille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!