21.6.2011

Tekniikkakympin salamahaaste 2

Taittelumalli tästä osoitteesta, jossa muitakin käyttökelpoisia malleja.
Korttipohjana Graphik45:n skräppipaperi Eiffeltorniaiheella. Alareunan portit saa suljettua lukonmuotoisiin haaraniitteihin pujottamieni nauhojen avulla. Tiimarin kulmanpyöristäjää on taas käytetty, samoin vintagekuvaa netistä, kupinaluspaperia Hennalta ja valkoisia kukanosia Siskolta sekä omasta varastosta. Stickles-kimalletta on kukan lisäksi kuvan ja kupinalusen reunoissa. Läpikuultavat muovilehdet ovat Singaporesta.
Avattuna portiien takaa paljastuu nauhaan pujotettu Tiimarin hääskräppipakkauksen tagi, johon leimasin onnittelut Taitotaivaan tekstileimasimella. Alareuna on koristeltu X-cutin boordilävistimellä.
Kortin kuvallinen reuna aukeaa ylöspäin paljastaen Eiffeltornin koko komeudessaan. Koristelin tätä puolta ainoastaan Sinellin kulmaleimasimilla ja mustilla kartonkipalkeilla, jotka peittävät portinreunojen nauhanpäät ja haaraniitin toisen väkäsen. Ajattelin, että kortti sopisi hienosti esimerkiksi häämatkallaan Pariisiin suuntaavalle parille. Tekstin ajattelin kirjoitettavaksi käsin tänne sisäsivulle tornin reunaan tai päälle; en halunnut peittää hienoa paperia erillisellä tekstipaperilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!