5.6.2011

Koukussa kortteihin tekniikkakymppi #2

Toinen tekniikkakympin taittelumalli oli nimeltään square petal card, ja tein välillä vintagekortin:
Käytin tätä Graphic 45:n ihanaa sudenkorentoaiheista skräppipaperiarkkia, jonka toisella puolella on nuotteja. Kortin kansi menee siis lomittain kuten pahvilaatikon kannet, ja avattuna kortti on tämän muotoinen:
Kauniin nuottiarkin jätin mielelläni näkyviin kokonaan noiden "terälehtien" kohdalta, enkä koristellut niitä muuten kuin Tiimarin kulmaleikkurilla pyöristämällä, tummanruskealla musteella reunoja tummentamalla, ja lisäämällä yläreunaan ruskean pitsileiman, jonka harmittavasti kohdistin tekstin enkä "terälehden" keskikohtaan. Kortin keskustan koristelu näkyy paremmin seuraavassa kuvassa:
Stanssilla leikattu vintagekuva netistä sai taakseen varjoksi samanmuotoisen tummanruskean luonnonpaperin, jota rypistelin ja sotkin pronssinvärisellä musteella. Oikeassa reunassa on leveä vanha luonnonvalkea kukkapitsi, joka on pyörinyt laatikkoni pohjalla vuosia. Yläkulman I am Rosesin sudenkorennon sain KK:n viime kollaasihaasteen voittokuoressa. Valkoisessa kukassa on Reprintin kukkia, joita vanhensin musteella, harsokukka Siskolta, Fiskarsin lävistäjällä valkoisesta paperista ja pikkukukkalävistäjällä vanhasta sanakirjasta tehtyjä kukkia ja helmikeskusta. Ruskeissa kukissa on valmiin paperikukan päällä tapetista ja nuottikuultopaperista lävistetyt kukat ja kuparinvärinen haaraniitti. Ympärille laitoin Mariannen stanssilla ruskeasta kirjekuoresta tehdyt kiekurat.
Tekstipaperin stanssasin ja kiinnitin kortin taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!