14.6.2011

Tekniikkakympin salamahaaste

Tähän väliin tehtiin myös gate fold card eli kotoisammin vaikkapa porttikortti. Tällä tavalla aukeavia kortteja tulee välillä tehtyä muutenkin, joten tämä kortti syntyi melko nopeasti viime yön tunteina.
Erittäin yksinkertaisilla koristuksilla tällä kertaa. Kaunis kuviopaperi sai pääosan ja lisäsin vain kaksi pikkuruista ristiääriviivatarraa ylös ja kullanväriset isot haaraniitit ovenkahvoiksi. Korttipohjan pyöristin yläkulmista Tiimarin kulmaleikkurilla.
LeSuhin 3D-kuvan olin koonnut valmiiksi aikoja sitten surunvalittelukorttia ajatellen, ja nyt päätin ensimmäisen sellaisen tehdä. Aiheeseen sopivat ääriviivatarrat ovat Lumikelloista. Samaa kieltä puhui myös tuo ornamenttikangasnauha, jolla reunustin kuvan. Aukeavien ovien sisällä on käänteistä kohokuviointia, mikä johtuu siitä, että koristelin kannenkin alkujaan kohokuvioimalla, mutta onnistuin rikkomaan pinnan väärään paikkaan kiinnitettyä tarraa irti repiessäni, joten peitin kannen sitten tuolla kuviopaperilla ja kohokuviointi koristaa nyt enää vain sisäpuolta. Parempi loppujen lopuksi näin.

1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!