21.4.2016

Hääkortti aukolla

A vintage wedding screen card for a challenge.

Terveisiä Askartelupirtiltä! Oli taas hauskaa, ja aika meni hurjan nopeasti. Jehkottarella on hyviä kuvia tapahtumasta blogissaan. Minä olen tuo kippuravarvas viidennessä kuvassa. Minulla on askartelutarvikelaukku vieläkin purkamatta, koska lupasin itselleni, että saan tehdä sen vasta, kun askartelupöytä kotona on siivottu. Tässä kuitenkin tapahtumassa Villakeijun kortteiluhaastetta varten tekemäni aukkokortti. Koristelut tein samaan tyyliin kuin Tekniikkakympin viidennessä haasteessa.
Hääkortin kannessa käytin kraftinvärisen korttipohjan lisäksi ainoastaan Askartelupirtin ostoksia. Ihana kukkapaperi on Scrapberrys:in lehtiöstä ja sydänpitsi askartelukirppiksen löytöjä.
Kun korttia pitelee suljettuna, niin näkee, että aukon kohdalta stanssilla kuviopaperista leikkaamani ovaali on kiinnitetty vintagekuvan taakse tismalleen aukon kohdalle. Kuvan taakse jääneestä osasta kuviopaperia puolestaan leikkasin stanssilla nuo etualan talventörröttäjät, joten koko korttipohjan kokoinen pala kuviopaperia tuli hyötykäyttöön.
Avatusta kortista näkee vielä leimatut pitsireunat hääkuvan ympärillä. Kirjoitustila on takakannessa.


1 kommentti:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!