26.4.2016

Leimailua silkkipaperille

Here is my card for a picture inspired challenge, stamped using the faux silk -technique. The image was stamped on tissue paper, which was then crinkled. I glued it on a half Gelli Plate decorated and half newspaper covered background. The Chaplin stamp comes from Octopode Factory.

Tässä on korttini Jehkotar Craft Challengen haasteeseen. Vihreä väri ja lohkarekuviointi tulevat kuvahaasteesta ja kuvan alta pilkistävä teksti luonnoksesta. Kokeilin kortissani tekosilkki- eli faux silk -tekniikkaa silkkipaperille. Koukussa kortteihin Tekniikkakympin 7. haasteessahan testasin samaa efektiä lautasliinalle. Kuvan leimaamisen jälkeen paperi rypistetään ja kiinnitetään sitten hiukan ryppyisenä alustaansa. Silkkipaperi sileämpänä ja valkoisempana toimi tässä tekniikassa mielestani lautasliinaa paremmin.
Chaplin-leima on Octopode Factoryn, ja se huuteli minua Paperilohikäärmeen valikoimissa taannoisissa tapaamisissa niin pitkään, että se oli lopulta pakko hankkia. Silkkipaperin alle laitoin korttipohjan vasemmalle puolelle maskin kanssa Gelli Platella kuvioidun paperin ja oikealle puolelle sanomalehtileikkeen, jossa kerrotaan Amerikan unelmavävy -tv-ohjelmasta. Haalistin tekstiä sieltä täältä gessolla. Silkkipaperin oikeaan alakulmaan leimasin himmeän harmaalla rataskulman, jonka sitten kuitenkin peitin lakanasta revityllä suirolla, johon solmin kelloriipuksen kuonnonnarurusetilla. Vasemman alakulman koristeena on koholleen kiinnitetty paperinen metallinappikuvio Vintage Linen lehtiöstä. Musta paperi kehystää kokonaisuuden.
Tässä haastekuvat.

5 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Upea toteutus. Kiitos kun osalllistuit JCC:hen!

  VastaaPoista
 2. Vähänkö hieno kortti. Tykkään. Kiitos kun osallistuit haasteeseen.

  VastaaPoista
 3. No nyt on kyllä tekniikat kohdillaan!
  Mahtava-persoonallinen kortti!

  VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!