17.4.2016

Tekniikkakympin Glitterkuviot

This card is my DT work for a challenge with this technique, making glitter die cuts. Instead of glitter powder I used embossing powder on the swirls. On the first melting attempt the heat gun also melted the two-sided tape, so I had to remake the die cuts and use our toaster for a more gentle heating of the powder. On the left side of the card I used glitter powder too, but not as a die cut but on the holes of a paper die cut. The image is a Kenny K freebie I coloured with markers and watercolour pencils.

Tässä on DT-työni Koukussa kortteihin Tekniikkakympin haasteeseen, jossa tehdään glitterkuvioita tämän videon ohjeella. Kimalteesta tulee heti mieleen tyttökortti, joten tein itseni haastamiseksi kortin miehelle. Itse käytin kimallejauheen sijaan stanssatuissa hopeanvärisissä kiekuroissani embossausjauhetta, mutta sen sulattamisessa kuumailmapyssyllä kävikin niin, että kaksipuolinen teippikin suli, jolloin kuviot käpertyivät muodottomiksi, joten jouduin tekemään kiekurat uudelleen ja kuumentamaan embossausjauheen hellävaraisemmin leivänpaahtimen yläpuolella.
Kuva on vanha Kenny K:n ilmainen digileima, jonka väritin akvarellikynillä ja tusseilla. Sormuksissa on timantit. Mustalla taustalla on stanssattujen kiekuroiden lisäksi embossauskynällä tehtyjä pisteitä, joihin sulatin jauheen samalla kuin kiekuroihin. Punainen taustapaperi on Gelli platella painettu, ja oikealla erottuu käyttämäni hämähäkinverkkomaskin kuvio. Värjäytymättä jääneet kohdat paperista paikkasin tusseilla tehdyillä pisteillä ja viivoilla. Vasemmassa reunassa käytin sitten oikeaa kimallejauhettakin, mutta en kuviona vaan stanssatun paperisuikaleen taustalla. Kiinnitystekniikka on silti sama kuin videolla.

1 kommentti:

  1. Jostain syystä on haastaavaa tehdä miehille kortteja, mutta hienosti olet onnistunut :).

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!