15.4.2016

Värikäs vintagekortti

I'm entering Bunny Zoe's "travelling"-themed challenge with this card. Thanks for looking! As DT-members of a Finnish vintage challenge we want to encourage the participants not only to make traditional brownish and not that decorated vintage cards for the challenge, but also other, maybe more colourful and romantic cards, as long as they are clearly inspired by the past. That's why our current challenge is named "Old and colourful". On my card I used an image from Slöjd Detaljer.

Koukussa kortteihin -vintagehaasteen design teamissä päätimme edelleen toivottaa haasteeseen tervetulleiksi myös muut kuin perinteiset ruskeasävyiset ja melko koruttomat vintagekortit, eli kaikki selvästi vanhan ajan tyyliin tehdyt kortit käyvät. Siksipä tämänkertainen haaste pyytää tekemään "Vanhaa ja värikästä". Tervetuloa mukaan!
Nämä Ruotsista tuodut Slöjd Detaljerin lapsikuvat vetoavat minuun edelleen. Taustapaperi on yksipuolista skräppipaperia. Siinä oli jo valmiiksi vaalentamalla kuluneen näköisiksi vanhennetut reunat, mutta koska korttiin menee vain neljäsosa paperista, jolloin kaksi reunaa jäisi ilman käsittelyä, leikkasin palan hiukan keskemmältä paperia ja vanhensin reunat itse kynsiviilalla rapsuttamalla ja ressaamalla. Oikean kulman koristeet ovat valmiita irrallisia yksityiskohtia Vintage Linen stanssilehtiöstä. Kiinnitin ne paksulle kartongille saadakseni ne koholle taustastaan.
Vasemman kulman riipus on Sinellistä. Laitoin sen valkoiseen naruun, jonka solmin rusetille ja kiinnitin punaisella haaraniitillä. Persoonallisin osa korttia on kuitenkin tuo leima, joka on poistettu anoppini työpaikalta. Ajattelin tätä korttia hyvän matkan toivotukseksi, mutta sopiihan tämä myös vaikka pienemmän tai isomman pojan syntymäpäiväkortiksi.

1 kommentti:

  1. Niin ihanan hellyttävä kuva kortissasi. Ja kauniit värit kortissasi. Hieno mallikortti.

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!