8.4.2016

Party party!

Challenging colours for me: apple green, lemon yellow and one optional colour. I had to give it a try, and when I found this japanese flower paper, it was easy to choose pink as the third colour. I used paper piecing on the dress of the lady in the Bildmålarna stamp, and sprayed her background with mists using a paper mask.

Yleensä sillon kun P*skarteluhaasteessa annetut värit tuntuvat haastavilta, en malta voi olla kokeilematta niitä. Niin kävi tälläkin kertaa, kun värit ovat omenanvihreä, sitruunankeltainen ja kolmas vapaavalintainen väri. Löydettyäni japanilaisen kukkapaperin, jossa on pinkkiä, värivalinta oli selvä.

Onkos moni P*skarteluhaasteen ystävistä tulossa Askartelupirttiin viikon päästä viikonloppuna. Nähdään siellä!
Bildmålarnan rouva juhlatuulella pääsi leimakuvaksi korttiin. Mekkoon ja laukkuun puin kukkapaperia, ja väritin kuvan Inktense- ja akvarellikynillä. Taustalle suihkin kuvan maskaamisen jälkeen keltaista mistiä ja mustaa mistiä Dutch Doobadoon maskin läpi. Alareunassa pinkkiä paperia ja vihreä timanttikiekura. Teksti on raaputuskuva.
Kiekuran vihreä väri ja alemman paperin kuvio erottuvat paremmin tästä kuvasta.
Naisen helmet valkaisin geelikynällä ja lasin päällystin Glossyllä. Taidan kyllä antaa vielä Glossy-käsittelyn tuolle juomallekin, jotta se näyttäisi enemmän nestemäiseltä. Ihan vauhdikas korttihan tästä tuli.

3 kommenttia:

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!