3.4.2016

Tekniikkakymppi #2 Keinukortti

This time we are making a swing card for the 10 Techniques Challenge. I used a princess and a castle from Scrapberry's. The card will most likely go to my daughter turning 11 in three weeks.

Vielä ehtii hyvin mukaan huhtikuiseen Tekniikkakymppiin! Toisessa haasteessa tehdään keinukortti eli swing card. Ohjevideoita löytyy Koukussa kortteihin -blogista. Mittojen hahmottamisessa kesti taas minulta aikansa ja insinöörin apuakin kaivattiin, mutta lopulta sain sovitettua aukon Scrapberry'sin prinsessa- ja linnakuvien kokoiseksi ja kortin taitoksinensa neliön muotoiseksi. (Kortin toivottuun leveyteen täytyy lisätä kaksinkertaisena keskitaitoksen leveys, niin menee oikein.)
Tuo ihana prinsessapaperi ja korttipohjana käyttämäni pinkki kartonki ovat Anun Putiikeista ja taustan kukkapaperi hilekiekuroilla vanhasta Paperpack-skräppipaperilehtiöstä Prismasta. En lisännyt mitään koristeita, koska korttimalli ja kauniit paperit pääsevät mielestäni parhaiten oikeuksiinsa näin. Tällä tavalla taitettuna korttini koko on 14 cm x 14 cm. 

Jätin keskitaitoksen oikeastaan turhankin kapeaksi. Nyt se on 2,5 cm, mutta kortti seisoisi tukevammin, jos se olisi ollut leveämpi.
Korttia avatessa esiin keinahtaa linnan kuva samasta paperisarjasta kuin prinsessa. Siinä on valmiina hyvä paikka tekstille. Tekstipohjan väri sointuu hyvin tuohon kukkapaperiin, joten ei haittaa, vaikka reunojen vaaleanpunainen on vähän violetimpaa kuin kukissa. Annamme todennäköisesti tämän kortin tyttärellemme 11-vuotispäivänä loppukuusta. Huhtikuu on meillä lasten synttärikuukausi.


1 kommentti:

  1. On tuo prinsessa kyllä niin söpö :). Tästä korttitaittelusta tykkäsin, en kuitenkaan lähtenyt ohjeiden mittoja yhtään muokkaamaan näin ensimmäiseksi työksi :).

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!