20.4.2016

Leimaamista lautasliinalle Tekniikkakympissä

Stamping on a napkin for the 10 techniques challenge.

Tekniikkakympin tänään alkaneessa 7. haasteessa leimataan lautasliinalle. Kokeilin tämän ohjeen mukaista "tekosilkki"- eli "faux silk" -tekniikkaa, mutta ei se nyt varsinaisesti saanut minussa aikaan riemunkiljahduksia. Muutoin kyllä käytän välillä mielelläni lautasliinaa korteissa, ja tämä haaste on hyvä muistutus siitä, että sille voi myös leimata.
Käytin kortissani isoa Sinellistä ostamaani muovikantaista aitaleimaa, jota olen tullut tähän asti käyttäneeksi lähinnä korttien takakannessa tai sisällä. Lautasliina, jolle kuvan leimasin ei ollut täysin valkoinen, koska se oli kuviollisen lautasliinan alinta kerrosta, ja tummat kohdat näyttävät nyt valmiissa kortissa tahroilta, joten tähän tekniikkaan kannattaa käyttää mieluummin kokonaan valkoista esim. nenäliinaa. Korostin joitakin kohtia kuvasta valkoisella geelikynällä ja kukkien keskustoja violetilla Stickles-kimalteella. Kiinnitin kuvan vaalean lilalle paperille kaksipuolisella kontaktimuovilla. Alla on kehyksenä hopeanvärinen paperi.

Taustapaperi on kohokuvioitua lilaa, tummat kukat valmiskukkia ja pienet napsuteltu erikokoisilla lävistäjillä lilansävyiseltä Gelli platella kuvioidulta paperilta. Kukkien taakse liimasin kiekuralle suikaleen vihreää revittyä lakanakangasta. Kuvan päällä lentää muutama pikkuruinen lävistetty perhonen. Tekstilaatta on jostain korttikuviopaketista.

3 kommenttia:

  1. voi miten kaunis ja ihastuttava kortti! kauniin hempeät värit! oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Jännää! Tätä pitää kokeilla :)

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!