24.4.2016

Tekniikkakympissä kakkupaperi maskina

Making a doily mask background for the 10 Techniques challenge. I used aquarelle paint instead of ink and had some of the doily glued on the black paper because of it, but it gave the card a nice vintage style I emphasized with the butterfly and clock die cuts from a Vintage Line die cut sheet.

Tekniikkakympissä ollaan päästy jo kahdeksanteen haasteeseen, jossa käytetään kakkupaperia maskina. Tässä ohjeessa maskin läpi töpötellään mustetta, mutta itse halusin kokeilla akvarellimaalin telaamista mustalle paperille. Sain sekoiteltua maaleista juuri toivomani vintageruskean sävyn. Pulmaksi osoittautui se, että maali liimasi osan kakkupaperista alustaansa, eikä sitä saanut oikealla näkyvästä reunasta mitenkään kokonaan irti, mutta sehän vain lisää vanhahtavaa lookia, jota korttiin hain.
Koristeina käytin kelloa ja perhosia Vintage Linen stanssilehtiöstä, ja teksti on raaputettava siirtokuva. Taustalla on kehyksenä toinen kerros mustaa paperia ja korttipohja on kraftin värinen. Kaunis aikuiselle sopiva kortti tästä mielestäni tuli.

3 kommenttia:

  1. Tämä on todella upea kortti ja tuo puuttuva kohta tuo tarvittavaa rosoa korttiin. Joskus "virheet" on sitä parasta :).

    VastaaPoista

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!