4.4.2016

Toinen keinukortti

Another swing card, this time in a masculine comic style for a friend of my husband. I always find it fun making cards this far away from my comfort zone!

Tein viikonlopuksi mieheni kaverin syntymäpäiville toisenkin keinukortin. Näitä kortteja haastetaan tekemään Tekniikkakympin kakkoshaasteessa. Tyyliksi tähän tilauskorttiin toivottiin sarjakuvamaista ja miehekästä, joten hyvin kaukana omalta mukavuusalueeltani mentiin, mutta mikäpä sen hauskempaa!
"Kortissa voisi lukea vaikka Zap! 40 pärähti.", kuului toivomus, joten sitä saa, mitä tilaa. Teksti ja räjähdyskupla tulostettiin mieheni avustuksella toivotun kokoisina netistä erivärisille papereille ja kiinnitin kuplan kohotarrapaloilla punaisesta paperista stanssatulle taustalle. Korttipohja on musta.
Onnittelun kirjoitin käsin oranssille paperille tolppakirjaimilla, jotka leikkasin irti ja liimasin kortin oikeaan reunaan. Jotain käsintehdyn näköistä tuli siis tähänkin korttiin. Kortin koko on 15 cm x 15 cm, ja keskitaitos on 4 cm leveä. Aukon tein stanssilla.
Sisemmän kuvion tekstin teki mieheni koneella, ja se on helmiäispaperille tulostettu. Leikkasin tekstin irti ja kiinnitin sen paikalleen kohotarrapaloilla. Alla punaisesta ja mustasta paperista stanssatut ja reunoilta embossatut laatat. Koristeina kaksi timanttia. Ensiksi ajattelin laittaa toivottajia varten nimilaatan tälle puolelle korttia, mutta se olisi turhaan sotkenut selkeää kokonaisuutta, joten ei muuta kuin taustapuolta koristelemaan!
Taustan piti alkujaan olla musta, ja olin sijoittanut korttipohjana käyttämäni uritetun mustan skräppipaperin koristereikärivistön takakannen keskelle, mutta päädyin sitten koristelemaan tämänkin puolen kuviopaperilla, koska kortin antajien nimilaatta tuli takakanteen, mikä tarkoitti enemmän katsojia tällekin puolelle. Oli tätä korttia kuulemma juhlissa ihmetelty ja käsissä käänneltykin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olipa mukavaa, kun kommentoit!
I'm so happy you left a comment!